Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/www/users/sonris/wire/core/WireInputData.php on line 98

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/www/users/sonris/wire/core/WireInputData.php on line 98
Najčešća pitanja

Najčešća pitanja

1. Da li mogu početi sa časovima plesa ako nikada do sada nisam plesao/la?

Naravno, časovi plesa su namijenjeni svima, od 2 do 70 godina i sada je pravo vrijeme da napravite prve plesne korake. Izaberite tečaj po želji i pridružite nam se u našem magičnom svijetu plesa.

2. Da li mogu sam/a doći na čas plesa, iako nemam partnera/icu?

Apsolutno da možete. Na časovima koji podrazumijevaju ples u paru uvijek imamo odgovarajući broj i odgovarajućeg partnera za Vas.

3. Da li mogu probati više oblasti plesa?

Naravno, ukoliko ne možete da se odlučite najbolje je da dođete i probate nekoliko tečajeva i onda izaberete neki koji Vam najviše odgovara.

4. Da li možemo spremiti prvi ples ako nikada nismo plesali?

Naravno, naši profesionalni instruktori i plesači su tu da Vam pomognu da prvi ples spremite i otplešete kao pravi profesionalci. Više informacija o plesu za mladence možete pronaći u folderu namijenjenom prvom plesu.

5. Koliko vremena je potrebno da naučimo da plešemo?

Za samo nekoliko mjeseci imaćete dovoljno znanja da možete reći da ste naučili da plešete. Nakon toga sve postaje usavršavanje i uživanje u plesu.