Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/www/users/sonris/wire/core/WireInputData.php on line 98

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/www/users/sonris/wire/core/WireInputData.php on line 98
O Sonrisi

O Sonrisi

Plesnu školu Sonrisa osnovali su Slobodan & Jelena Vukčević, aktuelni državni prvaci Crne Gore u standardnim i latino plesovima i osvajači mnogih međunarodnih takmičenja, 12. januara 2015. godine, u Podgorici.

Jedinstvenost naše plesne škole je u tome što pored 20 vrsta plesova iz svih plesnih kategorija (latino, klasičnih, karipskih, modernih, tradicionalnih plesova), naš fokus leži na standardnim i latino plesovima u paru, gdje dolaze do izražaja plesne figure, dinamika para, scenski nastup, kao i usaglašenost partnera u zajedničkom ritmu. Klub organizuje kurseve plesa za sve nivoe poznavanja plesova: početne, napredne i takmičarske. Instruktori sa dugogodišnjim znanjem i praksom su na raspolaganju za organizovane obuke djece i odraslih, kao i za individualne obuke.

Naš glavni zadatak i zadovoljstvo je širenje kulture plesa u Crnoj Gori, među najmlađima kroz organizovane obuke u školama i obrazovnim ustanovama, kao i obuke odraslih u grupama društvenih plesova za koje organizujemo plesne večeri, zabavni program, team building uz ples, izlete, itd. Kod nas se možete zabaviti i naučiti klasične (engleski valcer, tango (sportski i argentinski), bečki valcer, foxtrot, slow fox, quick step...), latino (samba, cha cha cha, rumba, pasodoble, rock'n'roll, jive, disco hustle, blues…), karipske (son, salsa, bachata, merengue, reggaeton...), angolske (kizomba...), moderne (hip hop, showdance, jazz ballet, zumba...), tradicionalne (folklor, flamenko, sirtaki, trbušni ples...) ali i mnoge grupne i animacijske plesove. Pored časova koji se svakodnevno održavaju u salama, omiljene među članovima su plesne večeri koje redovno priređujemo u klubu, kao i na drugim atraktivnim lokacijama u Podgorici i državi, koje su otvorenog tipa i dobrodošli su svi ljubitelji plesa, muzike i dobre zabave.